U verkoopt

Geen makelaar of toch, als het een goede is!

Deze vraag hebt u zichzelf ongetwijfeld al gesteld als je van plan bent uw huis, grond, appartement, bedrijfspand, ander onroerend goed, te verkopen of te verhuren? Of als je huidige makelaar niet voldoet aan uw verwachtingen!

Geachte heer, mevrouw,

Bij deze wenst het ARDES - team u alle succes toe met uw verkoop en als klant mag u bij ons plaats nemen op de eerste rij.

Het kan niemand ontgaan dat regels, wetten en decreten, onze wetgeving steeds verandert. De heersende conjunctuur waar mensen langer aarzelen om te beslissen, is een feit! Een risico op een ongeldige verkoop, met eventuele rechtszaken of hoge boetes tot gevolg, is ten alle tijden te vermijden.

De belangrijkheid, omvang en impact, van een vastgoedtransactie is onmiskenbaar. Voor ons echter een dagelijkse uitdaging om onze klanten hierbij te adviseren en dit liefst van in het begin.

Onze kerntaak bestaat erin uw persoonlijk dossier, met vergunningen, aanvragen, voorlopige en definitieve overeenkomst, met de nodige zorg samen te stellen. Een professionele foto-reportage met omschrijving aan te maken en te publiceren in de media. De juiste contacten te leggen, afspraken te maken en het organiseren van bezoeken. Suggesties omtrent, verbouwingen, aannemers, enz.…. zijn extra troeven die ARDES u kan bieden.

Heeft u degelijk, deskundig advies nodig omtrent projectontwikkeling?Wenst u een 100%! wettelijk in orde, objectief- realistische prijs/ kwaliteit schatting, weinig overlast en een maximum onderhandelde verkoop?

Aarzel niet ons te contacteren, wij komen dit graag gedetailleerd toelichten in een vrijblijvend gesprek op een moment door u gekozen.

Ons rest U nog enkel de datum van het verlijden van de akte mede te delen!

Met beleefde groeten,

Het ARDES - team

Mail vandaag nog uw contactgegevens via onderstaand formulier of naar: info@ardes.be
Of bel +32(0)16-29.29.11 en u wordt eerstdaags door één van onze vasgoedadviseurs gecontacteerd.