€ 750.000

Terug naar overzicht

Eengezinswoning te koop

Prachtige, bijzonder energiezuinige, volledig afgewerkte nieuwbouwwoningen te koop :

Nieuwstraat 55, 3360 Korbeek-Lo

In Korbeek - lo (Bierbeek), Nieuwstraat 55 a en 55 b, gelegen op enkele minuten van de handelszaken, zoals Carrefour, enz., gelegen op 15 minuten van Leuven en ideaal gelegen richting E40/ E314 hebben wij deze twee prachtige, ruime energiezuinige nieuwbouwwoningen te koop. Volledig afgewerkt, tuin volledig aangelegd en geschilderd. Deze woningen beschikken over een mooie ruime leefruimte met veel lichtinval en met zicht op de reeds aangelegde tuin, open keuken voorzien van alle comfort, inkomhal, wc, berging en inpandige garage. Op de 1 ste verdieping : vier slaapkamers, ingerichte badkamer met badkamermeubel voorzien van dubbele lavabo, spiegelkasten, inloopdouche, ligbad, en afzonderlijke wc.
Zowel van het gelijkvloers naar de 1ste verdieping als van de 1 ste verdieping naar de zolderverdieping (2de verdieping) zijn twee volwaardige trappen in hout type rubberwood voorzien zodat de zolderverdieping optimaal kan gebruikt worden.
Op de 2de verdieping is er een zeer grote afgewerkte zolderruimte. Hier bevind zich eveneens het ventilatiesysteem type Renson Healtbox 3.0 met smartzones configuratie : individuele mechanische afvoer in alle vochtige ruimtes en in alle slaapkamers. Dit systeem verloopt volledig automatisch gestuurd.
Zowel op het gelijkvloers als op de 1 ste verdieping werd vloerverwarming voorzien dewelke wordt aangestuurd via een warmtepomp dewelke instaat voor de verwarming als voor de productie van warm water. Hernieuwbare energie : eveneens zijn er zonnepanelen 15 x 405 Wp = 6075 Wp voorzien. Regenwaterpomp is eveneens inbegrepen (deze bedient de wc's en buitenkraan)
De garagepoort bestaat uit een geïsoleerde sectionale poort, bedienbaar via een afstandsbediening. De oprit, het terras achteraan de woning en de tuin (gras en beplanting) zijn reeds professioneel aangelegd. In de garage zijn er reeds voorzieningen getroffen voor het plaatsen van eventuele laadinfrastructuur voor een electrische wagen. M.a.w. deze woningen zijn klaar voor de toekomst! Deze woningen zijn instapklaar en onmiddellijk beschikbaar na het verlijden van de notariële akte.
Deze woningen onderscheiden zich door hun duurzaamheid qua energie. Ivm de EPB energieklasse behalen ze (energielabel A+) E - peil (woning Nieuwstraat 55 a) = -15; E - peil (woning Nieuwstraat 55 b) = -16
Deze woningen voldoen op alle vlakken aan de gestelde EPB-eisen, hierdoor kan u genieten van 5 jaar lang van 100 % vrijstelling van de onroerende voorheffing.
Uitmuntende E - peilen dus !!
De prijs per woning bedraagt 750.000,00 Euro. (exclusief kosten)
Voor meer info of een bezoek van deze woningen kan u contact op nemen op 0495/ 54 98 38 Erwin

Bebouwing

Bouwjaar
2024
Bebouwing
Halfopen
Algemene staat
Nieuwe staat
Beschikbaar
bij akte na betaling
Bemeubeld
Neen
Elektriciteitscertificaat
Ja, Conform

Financiële info

Prijs
€ 750.000
Grondwaarde
€ 200.000,00
Constructiewaarde
€ 550.000,00
BTW
€ 115.500,00
Registratiekosten
€ 20.000,00
Totale prijs
€ 885.500,00

Bebouwing

Bouwjaar
2024
Bebouwing
Halfopen
Algemene staat
Nieuwe staat
Beschikbaar
bij akte na betaling
Bemeubeld
Neen
Elektriciteitscertificaat
Ja, Conform

EPC gegevens

Label
epc waarde aplus
E peil
-15

Comfort

Keuken
Geïnstalleerd

Ruimtelijke ordening

Afgebakende zone
Niet van toepassing
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Bouw vergund
Verkavelingsvergunning
Ja
Voorkooprecht
Neen
Beschermd erfgoed
Niet ingegeven
Renovatieplicht
Neen

Vertegenwoordiger

Naam
Erwin Desiron
GSM
+32 495 54 98 38
E-mail
erwin@ardes.be

Indeling

Gelijkvloers

Badkamer

2x Toilet

4x Slaapkamer

Comfort

Aardgas

Elektriciteit

Internet

Regenwater

Riolering

Stadswater

Telefoon

Vloerverwarming

Warmtepomp

Zonnepanelen